Alle beetjes helpen!

40 Meter abseilen voor Pink Ribbon. Monique Begeman en Sonja Doornbos uit Zuidbroek gaan 5 oktober 40 meter abseilen op de Grote Markt in Groningen voor Pink Ribbon.  “Dit doen we om geld in te zamelen voor onderzoek naar uitgezaaide borstkanker”, vertellen beide dames. Het is namelijk zo dat uiteindelijk 1 op de 5 borstkankerpatiënten te maken krijgt met uitzaaiingen.
 
Ook dan onderga je zware onderzoeken en behandelingen. Het onderzoek ‘Karakteriseren van kan- kercellen in het bloed’ kan de diagnostiek, behandeling en prognose voor deze patiënten verbeteren. Hierdoor hebben zij kans op een beter en langer leven. Helaas is er voor dit onderzoek van dr. Sleijfer (Erasmus MC) en dr. de Vries (UMC Groningen) nog niet genoeg geld.
 
Het is toch verschrikkelijk dat o.a. jonge moeders hieraan overlijden en stel dat dit uw of onze dierbare overkomt. “Daarom gaan wij ons uiterste best doen om een steentje bij te dragen en vragen ook uw hulp door een kleine bijdrage te doneren aan ons team via: http://acties.pinkribbon.nl/ teams/moso/ “, laten Monique en Sonja weten.

Reactie toevoegen