Piano-, Keyboard-, of Zangles bij jou thuis

Muziekleraar Edwin Landman geeft al meer dan 25 jaar les in piano, keyboard en zang en hij probeert dit op een leuke, gezellige en verantwoorde manier te doen bij de leerling thuis. Je krijgt dus les op je eigen instrument in je vertrouwde omgeving.
Edwin is al jaren actief als muziekleraar in de provincie Groningen. Door zijn lange en brede ervaring met allerlei stijlen muziek kan hij heel praktisch inspelen op de behoefte en wensen van de leerling. Edwin geeft o.a les aan de hand van methoden als Alfreds basic piano methode of Keyboardworld. Bij zangles werkt hij met cd’s en eigen methoden.
“Zingen of muziek maken op een instrument doet iets met je. Ik heb dit in al die jaren steeds weer gezien, zowel bij mijzelf als ook bij anderen”, vertelt Landman. 
Mensen kunnen hun gevoel handen en voeten geven door middel van muziek; het kan voor velen, ook kinderen, een geweldige uitlaatklep zijn. Je zou kunnen zeggen dat muziek maken een vorm van communiceren is. Edwin wil heel graag een verbindende schakel in deze zijn door zowel jong als oud te helpen met het leren muziekmaken op de piano, keyboard of bij het zingen. 

Reactie toevoegen