Het is weer tijd om te planten

Het is nu de juiste tijd om na te denken wat u volgend jaar van uw tuin verwacht. Immers nu weet u nog wat er de afgelopen tijd niet zo goed was. Te veel schaduw of te weinig, mos op plaatsen waar u dat niet wilt hebben, veel of weinig kleur en mogelijk te veel onderhoud. 
Bij De Nijs Hoveniers in Zuidbroek bent u aan het juiste adres voor ontwerp, advies, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. Misschien heeft u foto’s gemaakt of ergens genoteerd wat u wel en niet wilt. Niet alleen is het nu de goede tijd om bollen en andere planten te poten, maar ook voor het planten van bomen en struiken. “Ik kan u op dat gebied het juiste advies geven. De grootte, de kleur, en heel belangrijk, de plaats, veel of weinig zon en de grondsoort. Graag zoek ik samen met u uit wat voor u en uw tuin het beste is. Natuurlijk kan ik u alles leveren en bezorgen, maar uiteraard ook op de goede manier planten. Wij geven op alle planten en bomen garantie”, aldus Danny de Nijs. “
Zie voor verdere informatie onze advertentie elders in dit blad en bezoek eens onze website voor onze andere werkzaamheden.”

Reactie toevoegen