Eet bewust en leef gezond

Wil jij graag afvallen in gewicht en je weer lekker in je vel voelen? En vind je het prettig om daarbij een steuntje in de rug te krijgen van een gediplomeerd gewichtsconsulente?
Mijn naam is Miranda Westers, wonend in Zuidbroek, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Zelf ben ik altijd bezig geweest met mijn gewicht en voeding. Hierdoor ben ik mij in dit onderwerp gaan verdiepen en heb de oplei- ding Gewichtsconsulent gedaan. Ik heb in mei 2014 mijn diploma hiervoor gehaald. Na het begeleiden van een aantal mensen naar een gezond eet- en beweegpatroon, heb ik de smaak te pakken en begin ik mijn eigen praktijk als Gewichtsconsulente. Door goede voeding, beweging en een gezond leven kun je ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit en veel meer aan kan in het dagelijkse leven. Echter weet ik uit ervaring dat het niet altijd meevalt om een goede balans te vinden tussen bewegen en eten. Als je het een dag druk hebt gehad, dan is het heerlijk om erna lekker lui op de bank te gaan zitten in plaats van het geplande bezoek aan de sportschool of om de wandelschoenen aan te trekken. Of als je in de supermarkt loopt, dan is alle zoetigheid en vette hap een grote verleiding. Ik laat je in je waarde, maar laat je in je eigen inzichten komen.
Mijn motto is het begeleiden van mensen met onder- en overgewicht om ze te helpen naar een gezond gewicht en een gezond leven. Tegen een betaalbare prijs! Ik zeg: Eet bewust en leef gezond. Tijdens een begeleidingstraject van minimaal 12 weken begeleid ik je met voedingsadviezen, beweegtips en inzicht in je eigen gedrag naar een gezond gewicht. Mijn werkwijze is niet het voorschrijven van een wonderdieet waarbij de kilo’s eraf vliegen.
Het is niet verstandig om jezelf uit te hongeren en een crash dieet te volgen. Veel belangrijker is dat je heel goed voor je lichaam zorgt en je dagelijkse eet- en beweegpatroon stap voor stap aanpast. En je zal gaan merken dat jij je fitter voelt en dat gezonde voeding ook heerlijk is. Ik help je daar graag bij. Als de bekende ‘Stok achter de deur’ om op gewicht te blijven. Kijk gerust even rond op mijn website en neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

Reactie toevoegen