WERK IN UITVOERING

Wegwerkzaamheden & stremmingen
 
Asfalt in plaats van klinkers Hereweg Meeden
Op maandag 30 juni aanstaande start de aannemer met het vervangen van de klinker verhardingen aan de Hereweg voor een deklaag van rood asfalt, ter hoogte van het Dorpshuis en obs De Mieden. De werkzaamheden worden in één fase uitgevoerd. Klinkers worden verwijderd, profileren wegfundering, aanbrengen snelheid remmende maatregelen en aanbrengen goottegels. Op donderdag 3 juli en vrijdag 4 juli worden de nieuwe asfaltlagen aangebracht. 
 
Tijdens de uitvoering is er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de Beneden Veensloot middels de bekende gele omleidingsborden. De supermarkt, het benzinestation en Provitaal blijven wel gemakkelijk bereikbaar via de Beneden Veensloot, Badweg, Hereweg en Vijverlaan. 
 
De totale werkzaamheden zullen binnen één week worden afgerond onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Hoewel u mogelijk overlast van de werkzaamheden zult hebben vragen wij u om uw begrip en om uw rijsnelheid op de omleidingroute aan te passen. Tevens vragen wij u om geen voertuigen langs het werkvak te parkeren.
 
Voor vragen en opmerkingen kunt u bellen met de gemeente Menterwolde, afdeling Beheer, tel. 658888 of met de toezichthouder op het werk dhr. Auke Snijder, InVraplus, tel 06-290 506 97