Tjitske Siderius bezoekt Menterwolde

Op vrijdag 6 juni brengt Tjitske Siderius een bezoek aan Menterwolde. Tjitske is Tweede Kamerlid namens de SP en is woordvoerder WMO en AWBZ. Samen met een afgevaardigde van de SP afdeling Menterwolde bezoekt ze twee woonvoorzieningen in de gemeente namelijk zorgboerderij “Dekkersnest” en het “Thomashuis” in Muntendam. De afdeling is van mening dat beide woonvormen kleinschalig en op een vernieuwende manier zorg leveren. Tjitske wil graag in gesprek met cliënten, ouders en hun begeleiders om te horen waar hun de zorgen zitten en hoe zij zich voorbereiden op de veranderingen binnen de AWBZ.
Tjitske zet zich in de Tweede Kamer in tegen de aangekondigde bezuinigingen in de zorg en daarmee het sluiten van vele verzorgingshuizen door heel Nederland.

s’ Avonds organiseert de SP afdeling Menterwolde een Politiek Café in de Broeckhof, deze avond is openbaar en de deuren gaan open om 19.30. Het thema van de avond zal zijn zorg, landelijk beleid zal vertaald worden naar lokaal beleid en er wordt een koppeling gemaakt met de praktijk. Er is voor muzikale omlijsting gezorgd en de avond heeft een gevarieerd programma, het beloofd een interessante en gezellige avond te worden. Iedereen is welkom!

Reactie toevoegen