De zwemlessen blijven goedkoop!

De Kolck ligt er weer prima bij. Na het succesvol verlopen badseizoen van vorig jaar hebben de vrijwilligers van het zwembad De Kolck niet stil gezeten. Met name de onderhoudsploeg onder leiding van de heren Lesman en Westerling heeft de hele winterperiode doorgewerkt om het bad in goede staat te houden.
 
 
De afgelopen weken is er hard gewerkt en het bad ligt er weer prachtig bij. Het groen is gesnoeid en geknipt, alles zit weer netjes in de verf, de lelijke noordkant is volledig opgeknapt en het speelveld is in een prima staat.
Alle technische onderdelen zijn nauwkeurig bekeken en waar nodig ver-
vangen of aangepakt. De kiosk en de terrassen zijn bijgewerkt, zodat de bezoekers hun natje en droogje op een goede manier kunnen gebruiken. Dankzij het ouderwetse vakmanschap en de grote inzet van de man-nen zal het bad ook het komend seizoen weer prima kunnen functioneren.
De dorpsraad van Meeden heeft ook dit seizoen vooral weer ingezet op het verzorgen van zwemlessen door gediplomeerd personeel. Voor 100 euro per seizoen krijgen de leerlingen 4 keer per week les. Het is mogelijk om de lessen in 4 termijnen te betalen. Vorig jaar haalden alle leerlingen hun diploma. Nieuw dit jaar is het guppy-zwemmen, waarbij ouders met hun kinderen beneden 5 jaar onder begeleiding spelenderwijs vertrouwd kunnen raken met het water.
De kassa- en kioskvrijwilligers hebben op informatieavonden op hun gebied de nodige verbeteringen doorgegeven, zodat ook zij in het nieuwe badseizoen hun beste beentje weer kunnen voorzetten.
Met behulp van sponsors en regionale bedrijven rekenen vrijwilligers en medewerkers erop dat het- zelfde niveau als vorig jaar gehaald kan worden en dat vele bezoekers weer sportief bezig kunnen zijn in een gastvrij De Kolck!

Reactie toevoegen