Fietsroute en activiteiten Noord- en Zuidbroek

Koningsdag (vrijdag 25 april 2014). De route kan in een cirkel gereden worden maar dat kunt u natuurlijk verder helemaal zelfstandig inrichten, er zullen geen stempelposten zijn. Daarnaast kunt u afhankelijk van waar u woont ergens onderweg insteken. 
Het thema voor de organisatie was sport en spel en het nieuwe MFC in Noordbroek. Onderweg kunt u kennismaken met een aantal activiteiten die mogelijk in de toekomst in het MFC zullen plaatsvinden. MFC/gymzaal/Schoolplein Amerikaschool: Hier zullen de gymnastiek en de judovereniging zich presenteren in de gymzaal. Bij goed weer zal er op een podium op het schoolplein muziek zijn. Hiervoor zijn aanwezig een DJ (PM entertainment) en maar liefst 4 groepen van ‘De Rijdende Popschool’ waarvan 3 afkomstig zijn uit Noordbroek. Bij slecht weer zullen we dat ook onderbrengen in de gymzaal. Aanvang 18.30 uur, einde rond 22.00 uur. Gockingaheem: Bij Gockingaheem wordt koersbal gespeeld en er is muziek van het saxofoonquintet Opus 5 en de gelegenheid iets te eten en/of te drinken. Aanvang 18.30 uur, einde rond 21.00 uur. Botjes zandstrand: Op het strand zullen leden van ZUVOC bezig zijn met Beachvolleybal. Aanvang rond 18.00 uur einde rond 20.00 uur in verband met het feit dat het dan toch langzaam donker wordt. LTC Aloë: De tennisvereniging zit achter bij Van der Valk en de leden zullen deze avond gewoon bezig zijn. Een mooie gelegenheid voor u om eens kennis te maken met deze vereniging. 
VV ZNC: Aan de Heiligelaan bevindt zich het complex van de voetbalvereniging. Zij zijn deze avond bezig met hun jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi. Dit is een mooie gelegenheid hier even langs te gaan, even te supporteren of wat te gebruiken in de kantine. 
Kort samengevat de volgende routepunten waarbij u kunt opstappen waar u maar wilt: MFC Noordbroek (sportzaal) - Parkeerplaats school - Hoofdstraat - Westersingel - Nanno-Muldersrtaat - Oprit Gockingaheem (koersbal+saxofoonmuziek) - uitgang Gockingaheem - Nanno-Mulderstraat - Hoofdstraat - Havenstraat - Sappemeersterweg - Botjesweg - Botjes Zwembaai (Beachvolleybal Zuvoc) - Botjesweg - Burg. Omtaweg - ingang Van der Valk - Aloë (tennis) - uitgang Van der Valk- fietspad Burg. Omtaweg - langs rotonde - Kerkstraat - Heiligelaan - ZNC terein 
(7 tegen 7 toernooi) - Heiligelaan - Uiterburen - Zuiderstraat - Hoofdstraat - Schoolstraat - MFC. 
In plaats van Uiterburen en Zuiderstraat kunt u natuurlijk ook het fietspad over het oud spoor volgen.   

Reactie toevoegen