Nieuwe sponsors Omega

Maandagavond 14 april heeft w.v. Omega in het Dorpshuis de Broeckhof in Zuidbroek, hun nieuwe sponsors en nieuwe kleding voor de jaren 2014 t/m 2016, gepresenteerd.  In de kleuren van Tenco, de verfsponsor uit Zaandam, staan de leden van de W.V. Omega er weer gesoigneerd op. 
 
 
Met de leden, genodigden, pers, wethouder van Sport van gemeente Menterwolde en de sponsors Touwen en Co (Tenco), SCHN uit Hoogezand, Rabobank Zuid-Oost Groningen, Vonk Tweewielers uit Musselkanaal, Nieba bouw& advies uit Wildervank, Aalbers Installatietechniek uit Nieuw-Buinen en MBinterservices uit Noordbroek, werd vooruit gekeken naar de sportieve komende jaren. 
De leden van de W.V. Omega waren de afgelopen weken kennelijk al goed geïnspireerd door de nieuwe sponsors en de komst van nieuwe kleding want op 6 april en 13 april werd in respectievelijk  de masters wedstrijd in Börger (Duitsland) en de amateurswedstrijd in Appingedam naar podiumplaatsen gereden,  2x 2e en een 3e plaats. 
W.v. Omega zal dit jaar ook in Elite-koersen van de Dames te zien zijn. Met de komst van de kleppers/ marathonschaatsers Ankie Ytsma en Maria Sterk, zijn de verwachtingen hoog gespannen. 
Wilt u de leden van de W.V. Omega volgen, kijk dan op hun nieuwe website www.wv-omega.nl of volg de renners in hun trainingen op strava. 
 
Op 14 juni organiseert de wielervereniging de JanBovenClassic wedstrijd in Blijham en op zondag 15 juni zal de 35ste wielerronde van Muntendam, in samenwerking met het wielercomité Muntendam, georganiseerd worden. 

Reactie toevoegen