Het lekkerste ijsje van 2014

Hij is bekend gemaakt en geproefd. Onder grote belangstelling en in aanwezigheid van bedenkster Steffanie Blaauw uit Muntendam is zaterdagmorgen 5 april jl. weer het lekkerste ijsje voor dit jaar gemaakt.
 
 
Dit jaar heeft de jury gekozen voor het Knettergek ijsje; een ijsje met cola smaak en heel veel knetters. Onder toeziend oog van ijsbereider Wiert Geertsema en de Smurfen is het ijsje zaterdag voor de eerste keer geproduceerd.
Na ongeveer een half uurtje draaien kwam het eerste ijs uit de machine en konden de knetters worden toegevoegd waarna het ijs onder de aanwezigen werd verdeeld en geproefd. De reacties waren zeer lovend en we verwachten met dit ijsje er weer een verrassende kindersmaak bij te hebben die zoals altijd op de echte ambachtelijke wijze is gemaakt. 
Vanaf woensdag zal het ijs ook in Noordbroek verkrijgbaar zijn in de vorm van verpakt ijs in bekers via de Spar en zal Wiert Geertsema samen met de smurfen woensdag aanwezig zijn om alle kinderen van Noordbroek gratis ijs te laten proeven. Daarnaast gaat het officiële ijsseizoen van start op woensdagmiddag 16 April, dan vindt op het plein naast Geertsema een grootse ijsopening plaats met gratis ijs voor de kids, springkussen, Tom en Jerry en waarschijnlijk komt de paashaas ook nog even langs.

Reactie toevoegen