We wensen u een mooie zomer…

Open dag bij Andreas Flowers aan de Akkers in Zuidbroek. Zaterdag 19 april is het weer zover! Iedereen kan een kijkje komen nemen in de kas bij ‘Volkstuin in de kas’ bij Andreas Flowers in Zuidbroek. “Tijdens de open dag zullen er diverse kraampjes aanwezig zijn, waardoor het een leuk uitje zal zijn voor de zaterdag”, vertelt Adriaan van Baak, eigenaar van de kas. 
 
 
“Dhr. Hamminga staat er weer met zelfgebakken roggebrood, de kaasboer, er is tuingereedschap
te koop en vogelhuisjes. Je kunt hier terecht voor cactussen, groente, perkgoed, hanging 
baskets en… nog veel meer. Alles is een beetje toegespitst op het tuingebeuren. Leerlingen van 
de Margaretha Hardenbergschool zijn aanwezig en bereiden lekkere hapjes. Wat dacht u van een broodje met een bal gehakt? Lekker kijken naar en informatie krijgen over het wel en wee in het kassencomplex en dan ook nog onder het genot van een hapje en een drankje.” Ook is er iemand aanwezig om een mooie creatie met bloemen te maken. Als er iets is wat mensen vrolijk kan maken, zijn het wel bloemen. De entree is zoals altijd gratis en daardoor is er eigenlijk geen enkele reden om niet even een kijkje te gaan nemen in het mooie kassencomplex in Zuidbroek.
 
Andreas-Flowers heeft zich gespecialiseerd in het kweken van vaste planten en perkgoed. U mag zelf uw planten uitzoeken op de kwekerij. Verder vindt u bij Andreas Flowers natuurlijk ‘Volks-tuin in de kas’. Bij het kassencomplex kunt u altijd informeren om een stukje grond voor uzelf te huren. Vijftig tot honderd vierkante meter, ruim voldoende voor een eigen (groente) tuin. Het grote voordeel hiervan is, dat er altijd mensen rondlopen, aan wie je advies kunt vragen. De meesten zullen hun kennis en ervaring graag met u delen! 
 

Reactie toevoegen