Towhouse Music pakt de draad weer op

Na een periode van stilte in verband met een nieuwe pachter en de onzekerheid over het dorpshuis Meeden, pakt Townhouse Music de draad weer op! Vanuit het dorp werd regelmatig de vraag gesteld ‘Wanneer komt er weer live muziek in het dorpshuis?’ Dit heeft ze doen besluiten om, samen met de Social Club, in gesprek te gaan met het bestuur van het Dorpshuis over de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek hebben ze samen besloten om de schouders eronder te zetten!
Op 5 april a.s. presenteert Townhouse Music OD! (spreek uit als ‘O, die!’). O.D. is een coverband bestaande uit 6 gedreven muzikanten en is opgericht begin 2013. De titels van de liedjes die de band speelt zullen door het publiek niet direct herkend worden, maar bij de eerste tonen van het intro roept men al gauw... O, Die! Ze spelen covers uit de jaren 70 tot heden, denk hierbij aan Anouk, Prince, Toto, Brian Adams e.d.
O.D. bestaat uit:
Bert “Foef” Meis - Gitaar.
Marcel Smit - Drums.
Tim Hidskes - Toetsen.
Anita Meis - Zang.
Erik Drent - Bas.
Yteke Hoekstra - Zang.
De muzikanten zijn al enige tijd actief in de muziek, maar wat betreft optredens in deze samenstelling zijn ze vers van de pers! Ze hebben een maand geleden hun kick off gehad in café Peter Pan te Groningen. Dit was een groot succes en smaakt naar meer! Ze zijn dan ook erg enthousiast en hebben er net zoals Townhouse Music zin in om op 5 april er een mooi muziekfeest van te maken in Meeden! Ze rekenen op jullie komst! Tot dan!

Reactie toevoegen