Metamorfose voor feesttent

Zeg...“Mooiste feest van het Noorden”…en iedereen weet dat het over de feestweek Zuidbroek gaat. Dit jaar is het voor de 115e keer dat de V.v.V. Zuidbroek de organisatie van dit 5-daags evenement op zich heeft genomen. De ijsbaan zal van 18 tot en met 22 juni het festivalterrein van Zuidbroek zijn.
De megatent, eigenlijk 2 gekoppelde tenten, zal elke avond bol staan van muziek. Van de eerste minuut op de woensdagavond tot en met de laatste op de zondagavond, is het genieten geblazen. In totaal komen er in 5 dagen een kleine 20 acts, variërend van solo artiesten tot aan internationaal spelende bands op het podium in Zuidbroek te staan. Een aantal namen, Papa di Grazzi, Jannes, Peter Koelewijn, onze huisband Beethoven Rocks, maar ook Stef Ekkel, Django Wagner en de band Balance komen voorbij. Als klap op de vuurpijl zullen we halverwege het feest, op de vrijdag, de tent een ware metamorfose laten ondergaan. Het succes van vorig jaar, de GOUDVOUT Party, gaan we dit jaar in een iets ander jasje, nog grootser overdoen. De 2e tent, ook wel de kleine tent genoemd, zal worden omgebouwd, zodanig dat je je ergens op de Caribbean waant. Nog nooit heeft een organisatie van soortgelijke feesten als die van ons, het aangedurfd om de tent in te richten zoals wij gaan doen deze avond. Er zal lang nagepraat worden over hoe gek het bestuur van de V.v.V. Zuidbroek wel niet is. Een nieuwe cocktailbar met de meest waanzinnige drankjes en het feest kan beginnen. Ons is al een aantal keren gevraagd wat voor thema we aan deze knotknettergekke avond hangen en wat voor artiesten we hier kunnen verwachten. Als thema hebben we dit jaar “MIDZOMERNACHTSEXONTHEBEACHOKTOBERFESTPARTY 2014”. Een klein mondje vol. Passend bij deze avond zijn optredens van “De Gangmakers” met hun te gekke Party-songs, “T-Spoon” al ruim 20 jaar één van de meest toonaangevende pop-en danceformatie van Nederland, met natuurlijk (hoe kan het ook anders) hun meest bekende hit “Seks on the beach”. Naast dat de gehele avond een 2-tal party DJ’s, Peter Bolt en Arnoud de tent op zijn grondvesten zal laten trillen, hebben we even na middernacht een man op de planken die het voor elkaar krijgt elk jaar tijdens het Oktoberfest van München, 10 avonden een uitverkochte tent te hebben met ca 10.000 gasten per avond. Dieter Koblenz is zijn naam en hij zal een onuitwisbare indruk bij ons achter laten.

De tent zal niet alleen op de vrijdagavond een hele grote metamorfose ondergaan. Op de zondagmorgen zal er na het ontbijt hard gewerkt worden om de tent om te bouwen naar een party-locatie waar de reünisten van de Ulo-/Mulo-/Mavo de Hilgestede bijeen zullen komen. Reeds in de 19e eeuw kon men in Zuidbroek naar het voortgezet onderwijs en dat tot in de jaren 90 van de vorige eeuw, toen het zijn deuren heeft moeten sluiten. Een reünie moest er komen, zo dachten een aantal enthousiastelingen. Een geschikte locatie waar minimaal 500 mensen op een relaxte en ongedwongen sfeer kunnen genieten van het weerzien van oud- leerkrachten en leerlingen is natuurlijk de feesttent van de V.v.V. Zuidbroek. Reeds meer dan een jaar is het bestuur van de V.v.V. Zuidbroek op gezette tijden met de commissie leden van de reünie aan het overleggen hoe deze middag moet verlopen. Zowel de commissieleden als ook het bestuur van de V.v.V. zijn overtuigd dat ook deze happening er één zal worden die men in het boekje bij kan schrijven. Voor meer informatie kun je terecht op www.mavodehilgestede.nl.

Het belooft weer een prachtige week te worden. Op een haar na is alles bekend, we zullen dan ook binnenkort het hele programma op onze site plaatsen. Voor dit en meer info, kijk op www.vvvzuidbroek.nl.

Reactie toevoegen