Cabaret en Reismarkt

In MFC De Menterne in Muntendam zijn de komende week weer een prikbord vol activiteiten voor uiteenlopende doelen en door verschillende groepen mensen.
Tal van verenigingen en clubs maken wekelijks gebruik van het dorpshuis. Jong en oud kan hier in hun vrije tijd terecht voor sporten of hun wekelijkse kaart of biljart avond. Niet alleen voor sportactiviteiten, maar ook voor andere (sociale) ontmoetingen. Dus heeft u een verjaardag te vieren, een vergadering te organiseren of zoekt u plek voor een speciale bijeenkomst, bij MFC De Menterne bent u op de juiste plek. Het gebouw is voorzien van een foyer met een ruime bar, meerdere zalen van verschillende grootte, een biljartzaal en een (sport)zaal met een podium dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met Harry of Harma Haan.
Op vrijdag 14 maart is er een gezellige cabaret avond. “Gien Idee’ is een Drentstalig cabaret gezelschap. “Een avond lang vermaak in het Drents anno nu. Dus geen boerenkiel en buusdoek, maar gewone mensen met humor. Die als je het maar wilt zien, gewoon op straat ligt”, vertelt Harry Haan.
Zondag 16 maart is er een reis-informatiemiddag. Naast deelnemen aan enkele korte presen-
taties kunt u hier terecht voor informatie. De entree voor de informatieve reismarkt is gratis en u krijgt koffie met gebak aangeboden.

Reactie toevoegen