Judoka's SHI HAN actief

Zaterdag 8 maart jl. deed een aantal judoka’s van de judoclub SHI HAN uit Noordbroek mee aan het hunebedtoernooi te Borger. De judoka’s van SHI HAN doen regelmatig mee aan opstaptoernooien maar het Hunebedtoernooi in Borger is toch wel iets anders.
 
 
Er werd op 5 matten tegelijk gejudood en er waren 4 blokken verdeeld over de hele dag.
In het eerste blok was het de beurt aan Corne Hoek (die nog maar een paar maanden judoot) en Jaron de Klein. Jaron was in topvorm en wist alle partijen vlot met een ippon te winnen, dit resulteerde in een 1e prijs. Corne liet zien dat hij niet bang was, enthousiast stortte hij zich in alle partijen, hij bood goed weerstand maar het mocht niet baten. Helaas geen podiumplaats voor hem.
Myrthe Hoek, Meldody Veen en Lotte Munnike kwamen in het tweede blok op de mat. Voor Melody en Lotte was het een leuke ervaring, ze zetten hun beste beentje voor, helaas geen podiumplaats maar wel een ervaring rijker. Myrthe Hoek heeft al wat meer ervaring en dat bleek, ze kan zich al prima staande houden op een groot toernooi! Ze won en verloor en zo judode ze zich naar een mooie 2e prijs.
In het derde blok kwamen Wilrik Prins en Roy Kor op de mat. Het was een grote poule met een aantal ervaren judoka’s. Roy vocht voor wat hij waard was en had een paar zeer goed acties. Helaas net niet genoeg voor een podium plaats. Wilrik liet zien dat hij niet bang is. Hij won en verloor en dit resulteerde in een mooie 3e prijs!
 
In het vierde en laatste blok mocht Joost Munnike zijn talent laten zien. Hij had de pech om met zijn witte band tegen zeer ervaren judoka’s met groene band te moeten judoën. Helaas geen prijs voor hem.

Reactie toevoegen