Meeden Beweegt

Meeden komt van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 april weer volop in beweging. De werkgroep Meeden Beweegt houdt tijdens de Nationale Sportweek voor de 7e keer de activiteit Meeden Beweegt.
De organisatie verbindt jaarlijks een thema aan deze week. Dit keer is dat hobby’s. De werkgroep zoekt inwoners met een (bijzondere) verzameling.
“Elke dag kunnen de deelnemers wandelend, skeelerend, hardlopend of fietsend een route afleggen”, zegt medeorganisator Bé Schmaal van Provitaal Gezondheidscentrum.
‘s Avonds kunnen de deelnemers een kijkje nemen bij de verzamelaars. “Dat hoeft niet per se bij de mensen thuis te zijn. We willen elke avond in ieder geval 1 verzamelaar in de route opnemen.”
Verzamelaars die willen meewerken, worden verzocht zo spoedig mogelijk in de avonduren contact op te nemen met Klaske van Dijk (tel. 621205) of Harma Bartelds (tel. 627876).

De verwachting is dat ook dit jaar 100 tot 150 inwoners meedoen aan Meeden Beweegt. Eerdere thema’s waren onder meer flora en fauna, sport en kunst.

Reactie toevoegen