Succesvoll Pinksterweekend Turninstituut

Dit weekend werd traditiegetrouw het Open Groninger Kampioenschap acrogymnastiek gehouden in de Eextahal in Scheemda. Dit jaar georganiseerd door Het Turninstituut Hoogezand in samenwerking met Bato uit Winschoten. Bijna 450 deelnemers uit heel Nederland deden mee.
Succesvol Pinksterweekend voor de acro afdeling van Het Turninstituut Hoogezand
Op zaterdag pakten Larissa Westerhof en Jannemiek Daemen in de categorie duo E-lijn jeugd de bronzen medaille, een erg knappe prestatie vanwege de grote van deze categorie.
In de categorie trio D-lijn junior was de zilveren medaille voor Senna Frederiks, Ruth Roorda en Marit Veen. Jolieke Bakema, Kira Bielderman en Leona Löhr eindigden in dezelfde categorie op de vijfde plaats.
 
Voor het trio Dorien Dieterman, Rianne Pluim en Natascha Roossien was het een druk weekend. Zij reisden zaterdag af naar Oss voor de finale trio D-lijn senior. Het drietal eindigde in een erg sterk deelnemersveld op de 5de plaats. Een hele knappe prestatie. Zondag mochten ze nog een keer aantreden in Scheemda. Als kers op de taart sloten deze meiden het seizoen af met een gouden medaille!
Ook in deze categorie waren er veel deelnemers en daarom was er voor clubgenoten Felicia Boonman, Julie Hendriks en Demi Westers ook een medaille voor de 4de plaats.
In de categorie duo D-lijn jeugd ging het zilver naar Florianne Bakema en Mirna van de Grind. In de categorie duo D-lijn senior eindigden Britt Pesman en Ilonka Schut op de 6de plaats.
De dag werd afgesloten met een zilveren medaille voor Sarah Wilkens en Naya Nasser in de categorie duo D-lijn junior.
 
Voor al deze meiden was dit de laatste wedstrijd van het seizoen, de komende weken zijn er open trainingen om de teams van volgend seizoen te bepalen. Alleen het duo Floor van Dongen en Maura Boer staat nog een finale duo C-lijn in Ahoy Rotterdam te wachten op zaterdag 22 juni aanstaande.

Reactie toevoegen