3e Winkler Prins Charity Golf Tournament

Scholengemeenschap Winkler Prins houdt op zondag 1 september een golftoernooi voor de geoefende spelers en golf clinics voor de startende golfer. Dit alles voor het goede doel.

De opbrengst van deze golfdag komen ten goede aan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes (www.uitgesteldekinderfeestjes.nl). Deze stichting organiseert verjaardagsfeestjes voor kinderen waarvan de ouders/verzorgers niet de (financiële) middelen hebben om dit zelf te doen. Onder het motto ‘lokaal helpt lokaal’ is de opbrengst van het golftoernooi bestemd voor kinderfeestjes in de regio Veendam, Wildervank en ‘oud Menterwolde’.

Het 3e Charity Golf Tournament van Winkler Prins komt voort uit de drukbezochte golfdag, die de scholengemeenschap in 2016 hield vanwege haar 150-jarig bestaan (https://wp150.nl/golfdag/). Het jaar erop ging de opbrengst naar het goede doel Stichting Vrienden van Winkler Prins.
 
Tijdens het 3e Charity Golf Tournament wordt gestreden om de prijzen (een wedstrijd over 18 holes). Wie nog nooit of niet vaak heeft gegolfd, kan meedoen aan een clinic en het geleerde vervolgens direct in de praktijk te brengen op de Par 3 golfbaan. Individuele deelnemers betalen voor deze dag - inclusief green fee, lunch, afsluitende barbecue/saladebuffet inclusief drankjes - € 55. Inschrijving kan via www.wpgolf.nl

Reactie toevoegen