Zuidbroekster wint 10.000 euro

Amsterdam, 2 mei 2019 – Een grote verrassing voor een inwoner uit Zuidbroek. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.
Inwoner uit Zuidbroek wint 10.000 euro in BankGiro Loterij (Fotocredits: Roy Beusker)
De winnares, die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: "Ik kon mijn oren niet geloven toen ik hoorde wat ik gewonnen had! Ik droomde al een tijd van een mooie e-bike, dus ik heb er direct een aangeschaft."
 
Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Reactie toevoegen