Dans- en theatervoorstelling Pinokkio

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei staat Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn te Veendam bol van ouders en familie die de kunsten van hun kinderen komen bewonderen. Meer dan 250 leerlingen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam dansen en spelen in dat weekend maar liefst driemaal de voorstelling Pinokkio.

MDT Veendam presenteert dans- en theatervoorstelling Pinokkio

Het verhaal over de houten pop Pinokkio werd oorspronkelijk geschreven door de Italiaan Carlo Collodi in 1883. Walt Disney maakte er in 1940 een animatiefilm van die wereldberoemd werd. In de voorstelling van de Muziek-, Dans- en Theaterschool wordt het verhaal in een nieuwe jas gestoken. Pinokkio ontmoet in een pretpark kinderen die hem willen verleiden tot een ritje in een gruwelijke achtbaan.
De jaarlijkse uitvoeringen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam zijn een feestelijke belevenis voor jong en oud. Alle leerlingen theater en dans mogen meedoen en iedereen komt kijken. Het creatieve team van theater- en dansprofessionals Charlotte Snijder-Uneken, Rianne Wiersma en Bert op ’t Ende staat garant voor een aantrekkelijke show vol dansplezier en humor.
De voorstelling wordt driemaal gespeeld in de grote zaal van Theater vanBeresteyn en kost 3 euro. Op vrijdag- en zaterdagavond om 19.00 uur en op zaterdagmiddag om 14.00 uur.

Reactie toevoegen