Festival Terug naar het begin

Het festival Terug naar het begin start een samenwerking met platform Kans-voor-uw-kind, om het gezinsprogramma voor zoveel mogelijk gezinnen toegankelijk te maken. Met verschillende doe-activiteiten beleven kinderen op zaterdag 25 en zondag 26 mei een feestelijke middag in de Kindertuin, in de historische binnenstad van Appingedam. Het festival wil dat zoveel mogelijk gezinnen de kans krijgen mee te doen. Daarom kunnen bezoekers er nu voor kiezen bij te dragen aan een ticket voor een gezin dat het wat minder breed heeft. Tickets met korting worden aangeboden in samenwerking met Kans voor uw Kind.

Ieder jaar vult het festival Appingedam en de dorpen eromheen met muziek, theater en mooie verhalen. Komende editie, op 24, 25 en 26 mei, is de eerste keer dat het festival een speciaal ticket aanbiedt voor een programma voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Het programma in de Kindertuin bestaat uit een theatervoorstelling van Studio Tape en verschillende activiteiten.

Ik zie, ik zie… wat jij ziet
De Kindertuin is te vinden in het hart van Appingedam, dat ook het hart van festival Terug naar het begin is. In de grote Nicolaïkerk gaat Studio Tape aan de slag met de grote vragen van een klein meisje in de kindervoorstelling Ik zie, ik zie, wat jij ziet. In en rondom de kerk mogen de kinderen bij de dieren uit de voorstelling op bezoek. In de achtertuin van meneer Mol zoeken ze naar insecten en andere diertjes. Bij Poes Shakuntala kunnen ze even uitrusten terwijl ze luisteren naar sprookjes en liedjes. Bij Moes de Mus gaan ze juist flink aan de slag om een vogelhuisje te bouwen. Met een gezinsticket van € 18,- krijgt een familie van maximaal twee volwassenen en vier kinderen toegang tot het programma.

Kans voor uw kind
Het festival is er voor iedereen, of je nu wat meer of wat minder te besteden hebt. Daarom heeft het festival besloten een samenwerking aan te gaan met platform Kans voor uw Kind. Het festival roept bezoekers op om, naast eigen tickets, ook een Kans-voor-uw-kind-gezinsticket te bestellen, bestemd voor een gezin met een laag inkomen. Op deze manier wordt het gezinsticket tegen een zeer laag tarief van €8,- aangeboden op www.kansvooruwkind.nl. Zo kan elk gezin, ongeacht dikte van de portemonnee, genieten van het gezinsprogramma van het festival Terug naar het begin.
Meer informatie: www.terugnaarhetbegin.nl

Reactie toevoegen