Activiteiten biblotheek Veendam

Erik Hulsegge in Bibliotheek Veendam
Woensdagavond 24 april geeft RTV Noord-presentator en columnist Erik Hulsegge een lezing in Bibliotheek Veendam. Erik Hulsegge is presentator van het RTV Noord-programma Noordmannen en schrijft wekelijks de veelgelezen column Hulsegge op Zondag. Hij debuteerde in 2016 met zijn bundel Numero Dertien. De columns van Hulsegge zijn sfeertekeningen van het Groningse platteland. Soms grappig, soms ernstig, soms triest. Maar altijd levensecht. In deze lezing draagt Erik Hulsegge voor uit zijn eigen werk, waaronder zijn onlangs verschenen boek ‘Haalf zeuven’.
Erik Hulsegge in Bibliotheek Veendam

De lezing begint 24 april om 19.30 uur. Aanmelden kan in Bibliotheek Veendam of via veendam@biblionetgroningen.nl. De entree voor deze lezing bedraagt € 5,- per persoon.

Kindermiddag Bibliotheek Veendam: spelletjes
Woensdag 24 april kun je in Bibliotheek Veendam, tijdens de wekelijkse kindermiddag, de leukste bordspellen spelen.
Bibliotheek Veendam beschikt over de leukste bord- en gezelschapsspellen en woensdag 24 april halen we alles uit de kast. Speel wereldberoemde spellen als Mikado, Jenga of Scrabble. Of ontdek een van de nieuwe spellen. Scoor met het Deense spel Klask of wees je tegenstander te slim af met Otrio, een driedimensionaal boter-kaas-en-eieren.
De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Reactie toevoegen