Muzikaal festijn bij de NNTTM

Op zondagmiddag 14 april aanstaande is er een heel bijzonder concert in het Museumcafé van het station Zuidbroek: The Famondio Singers en het Kielzog Jongerenkoor. The Famondio Singers zingen a capella - zonder begeleiding - vijf- à zes-stemmige lichte muziek. Op het repertoire staat o.a. “Can’t Help Falling In Love”, “Viva La Vida” en “Java Jive”. Bovendien kunt u alvast een voorproefje horen van hun optreden in september, dat in het teken van Ede Staal staat.
Het jongerenkoor bestaat uit 24 enthousiaste zangers waarvan het merendeel al meer dan 15 jaar bij de Koorschool zingt. Het koor heeft een breed repertoire (van Klassiek tot Lichte muziek). Ook de Engelse Kerkmuziek ontbreekt niet op het repertoire. In juni 2018 won het jongerenkoor de eerste prijs bij het Korenfestival dat jaarlijks op Schiermonnikoog wordt gehouden.

Het concert begint om 14.30 uur. De toegang tot het museum is bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het museum, via 0598-450518.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.

Reactie toevoegen