Open dag TCM

Op zaterdag 13 april organiseert Tennisclub Muntendam (TCM) een open dag. Tijdens deze open dag van 13.00 uur tot 16.00 uur bent u in de gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met TCM en tennis. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De open dag zal plaatsvinden op het tennispark van TCM aan de Singelweg 6 in Muntendam

Op die dag zullen diverse tennis activiteiten worden georganiseerd om belangstellenden een indruk te geven van de club en tennis in zijn algemeenheid. Daarnaast zijn er diverse vrijwilligers aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Nieuwe leden kunnen tegen een speciaal actietarief van €75,-- een volledig jaar tennissen, inclusief 5 tennis lessen en indien gewenst een tennisracket in bruikleen krijgen.

“Tennis is een mooie gezellige sport voor jong en oud. Daarnaast is TCM een gezellige club met actieve leden die variëren in leeftijd van 10 tot 80 jaar. Een club om trots op zijn”, vertelt de voorzitter Eilt Abee. Naast de open dag zal gedurende deze week op verschillende momenten introductie lessen worden georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Muntendam.

Onder de personen die in de week van 8 tot en met 13 april lid worden zal een gratis lidmaatschap worden verloot.

Reactie toevoegen