Van drie gemeenten naar één gemeente: dus een nieuwe naam

Zoals u weet gaan de drie gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde vanaf 1 januari 2018 samen verder als de nieuwe gemeente Midden-Groningen. Daarom moet de gemeentenaam aangepast worden. De komende maanden ziet u daarom de gemeentelijke auto’s, de bebouwde komborden, welkomstborden en aanwijzingsborden bij de gemeentehuizen veranderen in de nieuwe naam van de gemeente Midden-Groningen.

Als het weer het toelaat, gaat dit in december 2017 starten. De meeste borden aan de kant van de weg worden voorzien van een sticker met daarop het dorp waar u woont en de vermelding van de gemeente Midden-Groningen. Dit doen wij om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit kan alleen met redelijk weer gedaan worden, bij koud winterweer hechten de stickers namelijk niet. Bovendien wordt een aantal nieuwe borden geplaatst, die aan vervanging toe zijn.

Uw adres blijft hetzelfde, u blijft wonen in hetzelfde dorp, bijvoorbeeld: u woont in Kropswolde, Meeden of Hellum in de gemeente Midden-Groningen.