Laat Hubo uw woning controleren

Hubo Slochteren is een erkend inspecteur van het Politiekeurmerk veilig wonen. Zij kunnen voor u een gratis inbraakcheck doen. Tenslotte wordt er helaas nog regelmatig ingebroken in Nederland. U kunt verschillende maatregelen nemen om uw woning te beveiligen zoals gecertificeerd en goed gemonteerd hang-en-sluitwerk, goede verlichting en rookmelders.  
 
U heeft natuurlijk al sloten, maar voldoen deze nog en zijn er verbeterpunten? Hier helpt een Politiekeurmerk-expert u bij. Wat kunnen zij doen voor u?:
• Adviseren over beveiliging.
• Zij lopen met u door uw woning om te bekijken welke verbeterpunten er zijn. 
• Bekijken met welke verbeterpunten u het PKVW-certificaat Beveiligde Woning behaalt.
• Kunnen uw woning beveiligen op het niveau van het PKVW-certificaat Beveiligde Woning (of het juiste hang-en-sluitwerk leveren).
• Controleren uw woning om te zien of ze in aanmerking komen voor het PKVW-certificaat Beveiligde Woning.
• Overhandigen u het certificaat als de woning aan de eisen van het keurmerk voldoet. 
 
Zo’n check van uw woning met een Politiekeurmerk-expert is makkelijker dan u denkt. U loopt samen door uw woning en kijkt door de ogen van de inbreker. U bekijkt de sloten, de verlichting, de mogelijkheden om te klimmen en bij ramen te komen. De expert bespreekt met u wat u zelf kunt verbeteren en hij kan u specifieke preventietips geven. Na het doorlopen van uw woning, ontvangt u een offerte. Bekijk wat de mogelijkheden zijn en stem dit af. 
 

Reactie toevoegen