Stichting ZorgMaatjes Menterwolde

In september vorig jaar hebt u kunnen lezen dat ZorgMaatjes Menterwolde officieel van start ging. Zeer kleinschalig nog. De projectgroep heeft haar werkzaamheden in november beëindigd met goede afspraken over het vervolg. En zo is op 23 januari jl. de Stichting Zorgmaatjes Menterwolde opgericht. 
Drie leden van de oorspronkelijk projectgroep vormen nu het bestuur van deze stichting: Roelf Wind als voorzitter (zie foto), Fokko Prins penningmeester en Lineke Kok secretaris. In de nabije toekomst hopen we opnieuw met m.n. thuiszorg-organisaties, Sociaal Team en andere instanties uit de zorgsector in de gemeente Menterwolde contact op te nemen. Want zonder hulp van deze organisaties komen we onvoldoende op het spoor van mensen die een zorgmaatje nodig kunnen hebben. En kunnen we ons doel “het vergroten van het persoonlijk netwerk van mensen die door ziekte of een handicap niet meer zelfstandig uit huis komen en daardoor in een sociaal isolement dreigen te geraken” niet bereiken. 
Stichting ZorgMaatjes Menterwolde
Wilt u meer informatie over het werk van Zorgmaatjes, wilt u zich opgeven als zorgmaatje of kent u iemand die een zorgmaatje nodig zou kunnen hebben, neemt u dan contact op met de coördinator, Bettie Zijlstra. Zij is te bereiken op 06-20464076 of via zorgmaatjesmenterwolde@gmail.com.
Het bestuur kunt u bereiken via Lineke Kok, tel. 06-5149 1481 of rgkok-staal@planet.nl.
 

Reactie toevoegen