Uitje naar de kinderboerderij

Op woensdag 27 mei werd door peuterspeelzaal ‘t Hummelhof in Zuidbroek - onderdeel van Timpaan Kindercentra - een bezoek gebracht aan de kinderboerderij in het Gorechtpark te Hoogezand. Ook een groep peuters van PokoLoko ging mee. Alle kinderen en begeleiders hebben genoten. 
Voor de ouders en leidsters was het prachtig om de peuters bezig te zien met de grote en kleine dieren. Wat ook erg leuk was om te zien waren de  lammetjes die gevoerd werden met de fles. Het uitje naar de kinderboerderij was niet alleen erg plezierig, maar ook leerzaam. Kinderen leren respect te hebben voor dieren, leren over de natuur en ontdekken spelenderwijs nieuwe woordjes. Ook leren ze veel op sociaal gebied: het bij elkaar blijven, op elkaar passen en luisteren naar de juf als zij iets vertelt over de dieren.
Binnenkort staat er nog een uitje gepland. Op de laatste schooldag gaat ‘t Hummelhof met alle peuters op ‘schoolreis’. Het jaar wordt afgesloten met een bezoek aan de speeltuin Margrietpark in Sappemeer.
 
Tijdelijke actie bij aanmelding
Voor ouders die hun kind willen aanmelden voor een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of gastouder van Timpaan Kindercentra, geldt momenteel een leuke actie. Nieuwe klanten ontvangen bij aanmelding een verrassingstas t.w.v. € 50,-. Kijk voor meer informatie op www.timpaankindercentra.nl/actie.  

Reactie toevoegen