Scoren voor het milieu

Mevrouw D. Drenth-Boiten uit Muntendam verdient een Pluim t.w.v. € 50,-. De winnaar viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat (Stichting Batterijen). Met de deelname bewijst de winnaar uit Muntendam zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.
Door lege batterijen in te leveren, maak je elke maand kans op het winnen van een reischeque ter waarde van € 2000,- en € 50,- Blauwe Pluimen. Hoe? Door je naam, adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat samen met tien lege batterijen in een zakje te stoppen. Dit zakje gooi je in de inzamelton of ‑box bij één van de ruim 22.000 deelnemende supermarkten en andere winkels. Inleveren kan ook bij het gemeente- depot of de chemokar. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Op www.legebatterijen.nl worden elke maand de winnaars bekendgemaakt.
 
Werken aan schonere planeet
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Oude batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, help je daar fantastisch bij! Geen lege batterijen in de afvalbak, maar in de ton bij speciale inzamelpunten. Dat verdient een Pluim.
Een Pluim is een geweldige belevenis. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. 
Winnaars krijgen een Blauwe Pluim die bij besteding minstens € 50 waard is.

Reactie toevoegen