Omroep Menterwolde

Oudjaarsdag is traditiegetrouw terugblikken en vooruitkijken bij Omroep Menterwolde. Dit jaar werd er in een 5 uur durend programma gekeken naar ding-en die de Menterwolmers raakten en natuurlijk ook zaken die opvallend veel nieuws brachten. Er waren dit jaar uiteraard opvallende winnaars te weten:
Jan Veldhuis met Menterwolde Gewoon als grootste politieke partij tijdens de gemeenteraadsverkiezing; Rene Beishuizen met snelst groeiende nieuwssite;
Badmintonvereniging Drop Shot ’74 als best presterende vereniging. En natuurlijk was er ook uitgebreid aandacht voor de familie Buurke welke door de ziekte van hun dochter gesteund worden door de bevolking d.m.v. een groot benefiet.
Wie bakt de lekkerste oliebol van 2014!!!
Ondanks dat er minder inzendingen waren dan het eerste jaar was de kwaliteit van de baksels absoluut goed te noemen en had de jury bestaande uit Hendrik Geertsema, Anja van Duren en Tristan Pijper, namens de kinderjury, hun handen vol aan het testen. Rond half 5, na de traditionele toespraak van de burgemeester, kwam de combinatie van Ridderbos en Venema als beste uit de bus rollen. Na de winnaar van het vorige jaar, welke toen gewonnen werd door Nanno Hamminga, is dit de twee-de naam welke op de wisselbokaal zal gaan prijken. Komend Oud en Nieuw zal de wedstrijd uitgebreid gaan worden met het lekkerste kniepertje en de lekkerste hartige oliebol. Kortom een geslaagde dag met een bomvolle studio waaruit blijkt dat ook de luisteraar de studio van Omroep Menterwolde weer weet te vinden.

Reactie toevoegen