Spannende wedstrijden tijdens eerste dag klasse L

Vandaag zijn tijdens het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen de eerste wedstrijden van het springconcours in de klasse L verreden. Er zijn 6 rubrieken verreden in deze klasse. De drie groepen hebben allen een klassiek parcours gereden. Daarnaast hebben twee groepen een twee fasen parcours en één groep een progressief parcours met barrage gereden. In groep twee was Aniek Diks met Napoly succesvol. Zij wist beide rubrieken te winnen. De andere rubrieken werden gewonnen door Annelinde Hoving met Hs Agri’s Exclusive, Anouk Sikma met Wendy, Melissa Noordveld met Uniek en Marit Hoekstra met Minardi. Morgen is het vervolg van de klasse L met twee groepen progressief met barrage en één groep twee fasen. Daarnaast worden de finales van deze klasse verreden.

De volledige uitslagen van deze dag zijn terug te vinden op www.iichgroningen.nl.

Grote finale voor de klassen B, M, L, Z en ZZ

De 1e prijswinnaars van alle rubrieken klassiek springen klasse B en L paarden, rubrieken twee fasen in de klasse M, Z en ZZ en alle rubrieken progressief springen paarden kwalificeren zich voor de grote finale. De 24 finalisten rijden elk een parcours op de hoogte van zijn of haar klasse. Voor elke afgeworpen hindernis krijgt de combinatie drie strafseconden bij de eindtijd opgeteld. De winnaar van deze finale op 7 januari 2015 krijgt een splinternieuwe 2-paards paardentrailer.

KNHS/KWPN Hengstencompetitie
Op 7 januari 2014 maakt het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen deel uit van de Isah KNHS/KWPN hengstencompetitie dressuur en Blom KNHS/KWPN hengsten-competitie springen. De Hengstencompetitie is een unieke gelegenheid voor de noordelijke paardenhouders, fokkers en alle overige paardenliefhebbers om de jonge goedgekeurde
KWPN-hengsten in actie te zien.

Ranking wedstrijden
Het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen heeft dit jaar twee ranking wedstrijden. Hier kunnen de internationale ruiters punten voor de wereldranglijst behalen. Daarmee wordt het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen nog aantrekkelijker gemaakt voor de internationale rubrieken op 8,9 en 10 januari 2015.


Het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen vindt plaats tot en met 10 januari 2015 in de Eurohallen van het Van der Valk Complex in Zuidbroek.

Reactie toevoegen