Personal training, hardlooptraining, teambuilding & bootcamp

Vanaf oktober 2014 is WS Running & Bootcamp actief in de gemeente Menterwolde & Veendam. Het bedrijf is actief in personal training, hardlooptraining, teambuilding & bootcamp. De afgelopen 3 maanden hebben ze een enorme groei mogen maken, daarom gaan ze vanaf 1 januari 2015 gaan uitbreiden.

 ''Van niets naar iets''; ''Ik wil afvallen en lekker bewegen''; ''Samen lopen is toch echt veel gezelliger''; ''Ik word gestimuleerd en gemotiveerd en dat vind ik heel erg fijn''. "Vanaf 5 januari 2015 starten we in Muntendam en Veendam wederom met een opstapcursus hardlopen. Ook deze was binnen een aantal dagen vol (20 personen). En dus komt er nog een 2e groep opstappers bij", vertelt Wouter van Riet. "Daarnaast hebben we een groep voor de beginnende loper en een groep voor de gevorderde loper. Ingaande 11 januari 2015 beginnen we op de zondagochtend met een Bootcamp training in Borgerswold en in De Heemtuin. Ook hiervoor stromen de aanmeldingen binnen. Ons motto is dat samen sporten gezellig, leuk, stimulerend en motiverend is! Zondag 28 december hebben we wederom een leuke training mogen geven in Borgerswold te Veendam. Hier hebben we ook een aantal foto's gemaakt.
We vinden wij het erg belangrijk dat iedereen aan sport doet. Ieder op zijn of haar eigen niveau en naar eigen doelen en wensen. Samen maken we Menterwolde gezond! Wilt u meer weten? Mail naar wsrunning@outlook.com

Reactie toevoegen