Coop Zuidbroek pakt uit met Kom Proeven!

Coop Zuidbroek pakt dit jaar flink uit met de feestdagen. De supermarkt biedt klanten alle benodigdheden voor een heerlijk kerstontbijt, een geweldige kerstbrunch of –lunch en een smakelijk kerstdiner. Ook voor inspiratie kunnen klanten bij de winkel terecht. Coop Zuidbroek verrast op zaterdag 20 december van 13.00 tot 17.00 uur met Kom Proeven! Tijdens dit evenement kunnen klanten kennismaken met én proeven van het overheerlijke eindejaarsassortiment van de supermarkt.

Feestelijk gedekte tafels, brandende kaarsen en heerlijk geurende gerechten… De feestdagen komen eraan. Coop brengt zijn klanten graag op ideeën tijdens Kom Proeven! Ron Wolda, supermarkt- manager van Coop Zuidbroek:: “Ons motto voor de feestdagen is dit jaar: voor iedereen een Top december. Tijdens Kom Proeven! proeven onze klanten op 20 december van 13.00 tot 17.00 uur de kerstsfeer én heel veel lekkers in de supermarkt.”

Top! van Coop
Tijdens het evenement kunnen klanten van Coop Zuidbroek inspiratie opdoen, profiteren van scherpe aanbiedingen en kennismaken met het nieuwe label Top! van Coop. Producten met dit label onderscheiden zich door hun goede kwaliteit. “We nodigen onze klanten graag uit om de Top! van Coop producten te proberen.” Natuurlijk zijn alle producten en gerechtjes die klanten kunnen proeven, verkrijgbaar in de winkel. “We maken een feest van Kom Proeven!”, stelt Wolda:. “Iedereen is van harte uitgenodigd om op 20 december een bezoek te brengen aan onze winkel!”

Reactie toevoegen