Maatschappelijke Vacatures

vrijwilligerscentrale@live.nl of 0598-364900

 

Chauffeurs voor de Rode Esdoorn

Om cliënten van de Rode Esdoorn in Meeden naar hun dagbesteding te brengen zijn wij nog op zoek naar chauffeurs die op een busje willen rijden. Je rijdt tussen 8 en 9 in de ochtend en tussen 3 en 4 in de middag.

Heb jíj tijd voor deze klus?

Vrijwilligerscoördinator NNTTM

Het Noord Nederlands Trein en Tram museum zoekt per direct een vrijwilligerscoördinator. Je bent degene die het overzicht heeft, de planning helpt maken en iedereen betrokken en gemotiveerd houdt. Je werkt met een enthousiaste groep vrijwilligers. Iets voor jou?

Medewerker Werkcafé

De vrijwilligers van het Werkcafé organiseren iedere maand op een maandagochtend een bijeenkomst voor werkzoekenden over een interessant onderwerp. Hiervoor zoeken wij mensen die mee willen helpen met ideeën en organiseren.

Voorzitter Dorpsraad Muntendam

De Dorpsraad Muntendam zoekt een nieuwe voorzitter die het stokje van de huidige kan overnemen. Je wordt uiteraard ingewerkt in je nieuwe functie. Heb je hart voor Muntendam? Dan zoeken we jou!

Tuinman of tuinvrouw gezocht

Voor het winterklaar maken van tuintjes van ouderen in Muntendam en omstreken zoeken wij tuinmannen of tuinvrouwen die het leuk vinden op een droge herfstdag hierbij te helpen. Af en toe moet er ook een hekje of schutting gerepareerd worden dus als je ook een beetje handig bent is dat mooi. Werk je graag in de tuin? Meld je dan aan!

Heb je belangstelling voor dit vrijwilligerswerk meld je dan aan bij de Vrijwilligerscentrale via www.vrijwilligersgroningen.nl of neem telefonisch contact op met Hanita Beumkes via 0598-729393

Pagina's