25 Jaar bij Slagerij Kuipers

Afgelopen donderdag 11 mei was het feest bij Slagerij Kuipers. Johny is hier al 25 jaar in dienst. Als 17-jarige is hij bij een slagerij gaan werken en 3 jaar later kwam hij bij Slagerij Kuipers in dienst. Slagerij Kuipers is een Gildeslager, wat inhoudt dat zij zich onderscheiden door zelf worst te maken.

25 Jaar bij Slagerij Kuipers

Johny zijn specialiteit is het maken van leverworsten en dat doet hij dan ook iedere maandag in Zuidbroek. De rest van de week werkt hij in het filiaal in Sappemeer. “Het is schitterend werk. Wij zijn nog echt ambachtelijk bezig want alles moet met de hand worden gedaan. Dit maakt de kwaliteit onderscheidend van massaproductie. Het is hier altijd gezellig met mijn collega’s en zeker ook met onze klanten”, aldus Johny. Zijn collega’s over hem; “Johny is collegiaal, sociaal en altijd vrolijk. Bovendien ook heel klantvriendelijk. Kortom een super collega!” Slagerij Kuipers slacht alleen zelf varkens, wel zo diervriendelijk mogelijk. Alle varkens komen van de kleinschalige boerderij van de broer van eigenaar Wim Kuipers. Deze boerderij is de enige boerderij in Nederland die gecertificeerde strovarkens heeft. Ook het andere vlees komt van regionale kleinschalige boeren. Slagerij Kuipers levert ook aan andere slagers.

Reactie toevoegen