24-Uurs hockey voor het Noorden

Hockeyclub Daring uit Veendam is druk bezig met de voorbereiding van een hockeyevenement voor de eigen leden én andere clubs uit Noord-Nederland. Het feest “De 24 uur van Daring” begint op 22 juni om 12.00 uur en eindigt op 23 juni om 12.00 uur. De bedoeling is dat de hockeyvelden 24 uur lang bezet zijn.
24-Uurs hockey voor het Noorden
“We maken er een hele happening van,” vertelt voorzitter Armin Hietbrink. “Niet omdat we iets speciaals te vieren hebben, maar gewoon om met z’n allen te genieten van deze mooie sport. Alleen dan in een bijzondere setting. Want wanneer krijg je nou de kans om ’s nachts om twee uur een potje te hockeyen? Alle niveaus mogen meedoen, van F-jes tot Veteranen. Maar ook gelegenheidsteams zijn van harte welkom. Hoe leuk is het om met je team van vroeger mee te doen aan de 24 uur? Elk team dat deelneemt speelt in ieder geval één uur en wordt ingepland voor een wedstrijd. We houden wel rekening met de leeftijd van de spelers. De jeugdteams spelen overdag, de senioren ’s avonds en ‘s nachts.”

Wie even niet hoeft te hockeyen, hoeft zich niet te vervelen. De hele dag en nacht zijn er optredens, clinics, verlotingen en spelletjes. Ook is er een gevarieerd aanbod aan eten, drinken en snacks. Meedoen? Meld je dan nu met je team (6, 8 of 11 spelers) aan via 24uur@daringveendam.nl. Kijk voor meer informatie op www.daringveendam.nl

Reactie toevoegen