Noordbroek

Burendag activiteit Noordbroek!

Aan de bewoners van de Aurorastraat en omliggende straten: Op zaterdagmorgen 23 september organiseert het sociaal team van Menterwolde een Burendagactiviteit in de Aurorastraat in Noordbroek!
Van 10.00 - 12.00 uur is er op straat de mogelijkheid om gezamenlijk koffie en thee te drinken onder het genot van een achtergrondmuziek van DJ Dirk Loer. Tevens zal wereldkampioen balkunsten Maarten van Luit een demonstratie geven van wat hij allemaal kan met een bal.

Nieuw seizoen Noordsuythoeve!

Na een toch wel bewogen jaar, waarin de steun van voor ons gevoel heel Noordbroek sterk voelbaar was, gaan wij weer uitgerust en enthousiast beginnen aan het nieuwe seizoen. Een seizoen waarvoor de agenda goed bijgehouden mag worden. Om de nieuwsgierigheid te verhogen verklappen we alvast wat activiteiten. 
We trappen graag 8 september af met de traditionele BINGO avond! 
Vanaf 12 september kan er elke dinsdag- en donderdagmorgen om 10:00 uur samen koffie gedronken worden in onze knusse huiskamer! 

Activiteit middagen

De kinderen van Thuishuis Oh gut oh grut hebben een zomervakantie gehad met veel leuke en actieve activiteiten. Soms alleen met de oudste KDV kinderen en anderen met de BSO kinderen. Elke week hebben we wel iets gedaan met de kinderen die aanwezig waren. Zo zijn we o.a. naar het Doe-museum in Veendam geweest, naar het bos, de speeltuin en naar het water. Vanaf september bieden we voor de BSO en TSO kinderen 3 activiteit middagen aan. 
Activiteit middagen

Kinderspelweek Noordbroek

Kinderspelweek Noordbroek
De dag voor de kinderspelweek werden de vrijwilligers verrast met nieuwe shirts. Dienstverlening Slor heeft zich bereid gevonden om de grote groep in het nieuw te steken. De shirts zijn in een flitsend kleurtje, zodat ze goed opvallen in het dorp en het eind van de week in het pretpark. Het bestuur bedankte Jeroen met een bloemetje en natuurlijk met een mooie foto.

Pagina's