Muntendam

Nazomer excursie Ruiten Aa

De Vereniging Vrienden van de Heemtuin te Muntendam nodigt u van harte uit voor een wandelmiddag in de omgeving van Smeerling. “We vertrekken op zaterdagmiddag 9 september vanaf de parkeerplaats in de Heemtuin aan de Nieuweweg. Jan Lantinga van het collectief ‘Oerleven’ laat ons al de mooie plekjes in de omgeving van Smeerling zien. Jan is geboren en getogen in de omgeving, dus hij heeft al de veranderingen van nabij meegemaakt. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Na afloop is het goed napraten bij de gasterij Smeerling.

VKM klaar voor nieuw seizoen

Nog even en dan gaat het nieuwe seizoen van start. Volleybalvereniging VKM uit Muntendam gaat komend seizoen met een jeugdteam (mix B), 2 herenteams en 2 damesteams in de derde klasse de noordelijke Nevobo volleybalcompetitie tegemoet. Een damesteam minder dan vorig jaar, en een herenteam erbij. De trainingen beginnen weer vanaf 6 september. De wedstrijden staan vanaf eind september weer op de agenda. De eerste thuiswedstrijden, in de Ruitershorn, zijn op zaterdag 23 september. Publiek is een graag geziene gast op de tribune. Dit zal waarschijnlijk het laatste jaar in de Ruitershorn zijn.

Mini braderie en rommelmarkt

Zaterdag 2 september organiseert de Baptisten Gemeente Muntendam weer de jaarlijkse mini braderie. Ook zal er een gezellige rommelmarkt zijn. De kinderen, jong en oud, kunnen zich prima vermaken bij het uitgebreide kinderprogramma. Clown Floppy komt ballonfiguren maken en je kunt voor niks je eigen suikerspin (laten) maken. Er is een klimwand, trampo-bungee en een draaimolen. Ook is het mogelijk om voor kleine fietsreparaties uw fiets te komen brengen. Dit wordt door een erkende fietsenmaker gratis gerepareerd. Er is veel te doen voor jong en oud.

Pagina's