‘Uw schoonheid in vakkundige handen’

Beautysalon Erica in Muntendam is verhuisd van de Kerkstraat naar de Vossenburcht in Muntendam. In deze rustige woonwijk komt de Beautysalon uitstekend tot zijn recht. Op een prachtige locatie heeft Erica in korte tijd een geheel nieuwe salon gerealiseerd.
Als u de woonwijk ‘de Bouwte’ in Muntendam binnenrijdt, ziet u al snel de opvallende beachvlag die buiten de salon zichtbaar is.
Beautysalon Erica Muntendam
Het telefoonnummer van de Beautysalon is hetzelfde gebleven.
De nieuwe salon voldoet aan de moderne eisen van deze tijd. Je komt binnen in een aparte wachtruimte met toilet. De salon is mooi ruim van opzet en er is een aparte visagie-hoek. Als klant kunt u meekijken wat en hoe de make-up wordt aangebracht. Alles is gelijkvloers en je kunt je auto voor de deur parkeren. Bij de Beautysalon van Erica Hidding kunt u al jaren terecht voor gezichtsbehandelingen en overige behandelingen zoals epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen en make-up. Erica heeft persoonlijke aandacht, kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel staan. En natuurlijk komen er regelmatig weer nieuwe producten van Dr. Grandel en Arabesque binnen. “En… de wintercreme is er weer! Elk jaar weer een groot succes”, zegt Erica. “Wind, kou en droge verwarmingslucht kan de huid uitdrogen. De creme zorgt ervoor dat uw huid weer fijn aanvoelt. Tevens voorkomt en herstelt het barstjes en scheurtjes, die kunnen ontstaan ten gevolge van kou en vochtigheid. De creme is te gebruiken voor gezicht, handen en voeten, het is werkelijk overal geschikt voor.” Binnenkort komt er een nieuwe colour-touch mascara binnen. Deze mascara zorgt voor een stralende blik, modelleert de wimpers en maakt ze optisch langer, voller en krachtiger. Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is het heerlijk om de tijd te nemen voor een ontspannende behandeling. U bent van harte welkom in de nieuwe salon van Erica Hidding.

Reactie toevoegen