Samen kunnen we meer!

Ko Potze van Bouwservice Potze en Fokko van der Schuur van ‘de Borghaerdt’ slaan de handen in elkaar om de klant beter van dienst te kunnen zijn. Beide heren zijn werkzaam in de bouw en woonachtig in Meeden. Ze hebben elkaar getroffen via de ondernemersvereniging ‘Machtig mooi Meeden’ en hebben besloten samen de krachten te bundelen.
Potze en van der Schuur
“Samen zijn we flexibeler, sneller en kunnen we de klant beter bedienen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Zowel kleine als grote projecten kunnen worden uitgevoerd, zoals onderhoud en renovatie aan woningen, kozijnen (er worden ook ambachtelijk kozijnen gemaakt), badkamers, dakgoot reparaties, schilderwerk, keukens, zonwering, grafmonumenten (plus onderhoud) klein nieuwbouw en andere werkzaamheden”, vertelt Ko Potze. Door tijdgebrek zelf uw klus niet klaren! Bent u op zoek naar vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid, dan bent u bij Ko Potze en Fokko van der Schuur aan het juiste adres. Alles wat u aan uw woning of bedrijfspand zou willen aanpassen/verbeteren kunnen zij voor u realiseren. 
Zie www.jkb-klussenbedrijf.nl/klussen.

Goed onderhoud kan u veel tijd en geld besparen in de toekomst. Ze beschikken over vakmanschap om uw huis of pand naar uw wensen aan te passen.
Dankzij hun jarenlange ervaring (Ko zit al 30 jaar in het vak en Fokko 10 jaar) met renoveren hebben zij oog voor alle aspecten van het vernieuwen of aanpassen van uw huis. “U waardeert het vakmanschap van vroeger en het gevoel voor smaak, u wilt de sfeer en uitstraling van weleer in uw woning terugbrengen? Dit kunnen wij mogelijk maken!” aldus Fokko. 
Ko en Fokko hebben veel ervaring in timmerwerkzaamheden. U kunt dan onder andere denken aan het renoveren van uw deuren en kozijnen tot het vervangen van een plafond of het uitbouwen van uw huis. Ze hebben een eigen werkplaats. Ze werken uitsluitend met eerlijke massieve materialen, zonder chemische behandelingen en ze proberen zoveel mogelijk het milieu te ontzien door producten in te kopen welke het FSC keurmerk dragen. Een tevreden klant is zeer belangrijk.
Het is een bedrijf dat alle soorten klussen in en om uw huis verzorgt. In combinatie met grote gedrevenheid en jarenlange ervaring, kunnen Ko Potze en Fokko van der Schuur u een goed product leveren. Uitstekend werk voor een betaalbare prijs.

Kortom uw ideale partners bij al uw werkzaamheden in en om uw woning. Voor vragen of informatie kunt u altijd bellen, faxen of een e-mail sturen. Of u nu van plan bent groots te gaan renoveren of een lijstje heeft met reparaties die nodig eens moeten gebeuren.

Reacties

Service gaat zover dat aangeraden wordt tijdens de werkzaamheden van deze vakman Potze uw vrouw even tijdelijk verborgen te houden tenzij u van uw vrouw af wilt

Reactie toevoegen