Open TCM-RABOBANK-toernooi

Bij de Tennisclub Muntendam werd in week 35 weer het jaarlijks Open TCM-Rabobank toernooi georganiseerd.
TCM
Met 143 deelnemers en 178 wedstrijden was het een ouderwets topjaar. Alle wedstrijden werden in poules gespeeld. Omdat de baancapaciteit te kort schoot voor een week, werden er alvast 36 wedstrijden gespeeld in het voorweekend. Door de uitstekende organisatie en weinig tegenslagen van de weergoden en lichtmasten, kon het weekend feestelijk afgesloten worden met op zaterdag een bbq en live muziek en de finales op zondag. Hieronder volgen de 1e prijs winnaars van TCM in verschillende categoriën:
DD 7 Ineke Lamein + Alie Ploeger-Pluim.
GD 6 Anneke Tiddens + Ivo Niekamp.
GD 5 Maria Günther + Bert Günther.
DE 5 Lija Stel.
DE 4 Annet Keizer.
Er werd gespeeld in 17 categoriën, waarin dus vijf eerste plaatsen voor TCM. Zowel sportief als qua gezelligheid was het toernooi dus een groot succes.