Activiteiten bieb Veendam

Bibliotheek Veendam start digitaal inloopspreekuur
Vragen over je tablet, e-reader of computer? Kom zaterdag 11 mei tussen 11.00 uur en 13.00 uur naar het gratis inloopspreekuur in Bibliotheek Veendam.
Bibliotheek Veendam start digitaal inloopspreekuur

Bibliotheek Veendam start weer met inloopspreekuren voor digitale media. Heb je vragen over je tablet, computer, e-reader of loop je tegen problemen aan? Een vrijwillige medewerker van de bibliotheek helpt je graag op weg. Tijdens het inloopspreekuur kun je ook terecht met vragen over de digitale diensten van de Bibliotheek, zoals e-books, luisterboeken of PressReader.  

Het digitale inloopspreekuur vindt naast zaterdag 11 mei ook plaats op:
• zaterdag 8 juni van 11.00 - 13.00 uur
• zaterdag 13 juli van 11.00 - 13.00 uur


Wereld Natuur Fonds heeft kindercolleges in Bibliotheek VeendamGa op insectensafari, knutsel een fantasiedier, volg een WNF-kindercollege of geniet van poppentheater. In mei wordt het in Bibliotheek Veendam een “beestenboel”. De kindermiddagen staan volledig in het teken van kleine, grote, schattige en gevaarlijke dieren. Woensdag 22 mei geeft het Wereld Natuur Fonds in de bibliotheek  twee kindercolleges over dieren!
Woensdag 22 mei geven medewerkers van WNF Groningen kindercolleges in de bibliotheek. Maak aan de hand van attributen, beeldmateriaal, filmpjes, spellen of proefjes kennis met wilde dieren die het Wereld Natuur Fonds probeert te beschermen. Om 14.00 uur start het kindercollege over haaien en om 15.30 uur gaat het kindercollege over olifanten.

Wil je naar één van deze gratis kindercolleges? Geef je dan op via veendam@biblionetgroningen.nl. Per college is er plek voor 25 kinderen.

 

Reactie toevoegen