Alzheimer Café

Op woensdag 15 mei is het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer weer geopend en kunnen bezoekers de film ‘Ontregeld’ zien. Na de ziekte van Alzheimer is Frontotemporale dementie (FTD), de meest voorkomende vorm van dementie. FTD verandert iemands gedrag en gevoelsleven. Aan de hand van drie voorbeelden laat de film ‘Ontregeld’ zien hoe het leven van mensen met FTD ingrijpend is gewijzigd en welke gevolgen dat heeft voor de mensen om hen heen.

Het café is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.
De toegang is gratis evenals de koffie en de thee. Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden zijn van harte welkom in ZINN-locatie De Burcht, Van der Duyn van Maasdamweg 250, Hoogezand.

Elke derde woensdag van de maand vindt het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer plaats in ZINN-locatie De Burcht. Iedereen die in zijn of haar omgeving op de één of andere manier met dementie te maken heeft is van harte welkom. Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Het café is een samenwerking tussen Alzheimer NL, Gemeente Midden-Groningen, Team290, Kwartierzorgenwelzijn, Zonnehuisgroep Noord en ZINN locatie De Burcht.

Reactie toevoegen