Eekels stersponsor SamenLoop voor Hoop

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Midden-Groningen is uitermate verguld met de toezegging van Eekels in Hoogezand (onderdeel van  de  TBI Holding)  dat zij als “Ster-Sponsor”  van de Samenloop voor Hoop op 22 en 23 juni willen fungeren. Daarmee levert dit oer-hoogezands bedrijf een belangrijke bijdrage aan het succes van de SamenLoop die geld ophaalt voor onderzoek in de strijd tegen kanker.
Eekels stersponsor SamenLoop voor Hoop Midden-Groningen
Eekels is al meer dan 100 jaar gevestigd in de gemeente en is als belangrijke toeleverancier voor de scheepsbouw een belangrijk onderdeel van het scheepsbouwcluster dat zo belangrijk is voor de werkgelegenheid in de gemeente.

Frans Luijckx, voorzitter van de organisatie:
“Wij zijn als SamenLoop voor Hoop in Midden-Groningen erg verheugd dat het ons gelukt is om zo’n prominent lokaal bedrijf als Eekels aan ons evenement te binden. Het gaat om een substantiële financiële bijdrage die ons helpt het evenement ook in 2019 weer tot een groot succes te maken. Het zijn dit soort bedrijven die het naast alle gulle particuliere giften mogelijk maken dat we weer een flinke bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen kanker.”

Reactie toevoegen