Geldzaken en dementie

Op woensdag 17 april is het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer weer geopend. Het gespreksonderwerp is die avond: Geldzaken en dementie.
Gastsprekers zijn Jacqueline Oosterhuis en Niek Swart van de ABN AMRO bank. Zij vertellen over allerlei geldzaken, hoe je veilig kunt bankieren en ze beantwoorden vragen van bezoekers.

Het café is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. De toegang is gratis evenals de koffie en de thee. Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden zijn van harte welkom in ZINN-locatie De Burcht, Van der Duyn van Maasdamweg 250, Hoogezand.

Elke derde woensdag van de maand vindt het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer plaats in ZINN-locatie De Burcht. Iedereen die in zijn of haar omgeving op de één of andere manier met dementie te maken heeft is van harte welkom. Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.
Het café is een samenwerking tussen Alzheimer NL, Gemeente Midden Groningen, Team290, Kwartierzorgenwelzijn, Zonnehuisgroep Noord en ZINN locatie De Burcht

Reactie toevoegen