Dubbel toernooi TCM doorslaand succes

Wat een mooi tennis feestje was het open dubbel toernooi van de Tennisclub Muntendam. Gedurende de week hebben de 83 dubbel koppels een kleine 200 wedstrijden gespeeld tijdens de laatste week van maart. Het was het een sportief, maar vooral gezellig toernooi. Het bestuur en de toernooileiding zijn zeer tevreden over het verloop van dit prachtige evenement.
Dubbel toernooi TCM doorslaand succes
“Gedurende 7 dagen zijn er in verschillende categorieën veel mooie en spannende wedstrijden gespeeld, een toernooi om vol trots op terug te kijken”, vertelt de voorzitter Eilt Abee. Vooral de vele vrijwilligers van o.a. de toernooileiding, het baanonderhoud en de kantine verdienen een compliment. Alleen dankzij al die vrijwilligers kun je als vereniging een dergelijk toernooi met zoveel wedstrijden organiseren. Daarnaast hebben we natuurlijk enorm veel geluk gehad met het weer. Een hele slecht maart maand en precies het laatste weekend van maart prachtig weer en op de zaterdag haast zomerse temperaturen.   
 
Er zijn in het weekend uiteindelijk in 11 verschillende categorieën finale wedstrijden gespeeld. De categorie gemengd dubbel 7 (winnaar Ivo Niekamp en Kristel Niekamp) was met 16 inschrijvingen het populairst.

Tijdens de prijsuitreiking bedankte de voorzitter de deelnemers voor een sportieve en gezellige week en bedankte hij de vele sponsors die door hun bijdragen die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt. Tot slot maakte de toernooileider, Edwin Koster, nog van de gelegenheid gebruik om iedereen alvast uit te nodigen voor het eerstvolgende TCM open toernooi in augustus 2019.

Reactie toevoegen