Gratis clinic HS88

Op 22 mei zet HS88 haar poorten open voor alle Meiden en Vrouwen uit de wijde omgeving van gemeente Midden-Groningen om kennis te maken met vrouwenvoetbal. Ze doet dat samen met haar meidenvoetbalschool in samenwerking met ex-aanvoerster van het Nederlands Vrouwenelftal; Marloes de Boer.

HS88 opent de poorten voor Vrouwen en Meiden met een gratis clinic

Marloes stond aan de wieg van het nu zo goed presterend Vrouwenteam van Oranje en speelde daar van 2000-2009 60 wedstrijden naast haar carrière bij Fc Twente, ze is dagelijks professioneel bezig om anderen te laten bewegen en is daarnaast analist voor DVHN voor de thuiswedstrijden van onze eigen Fc Groningen.
HS88 maakt een enorme groei door als het om vrouwenvoetbal gaat , ze stegen in vrouwelijke leden in 3 jaar tijd van 76 naar meer dan 120 leden) maar wil nog veel meer, ze wil jou! Want omdat er bij de vrouwen een paar dames stoppen en ze bij de meidenteams graag een Meiden onder 15 team willen creëren, zijn ze gretig op zoek naar aanvulling op ieder niveau. De huidige leden komen van heinde en verre naar de club, zoals uit Winschoten, Westerlee, Zuidwending, Slochteren, Harkstede en Groningen, de club vervult echt een regiofunctie.
Bij HS88 komen de meidenteams momenteel uit in de klassen Meiden onder 11, onder 13 en onder 17. Bij de vrouwen speelt het 30+ team op vrijdagavonden op een half veld, speelt de Vrouwen 2 recreatief maar prestatiegericht in het linker rijtje van de 4e klasse en maakt het eerste team zelfs nog kans op promotie naar de 2e klasse met de vorige promotie nog vers in het geheugen. Ze staan op het moment van schrijven 2e en zijn daarmee vol in de race voor rechtstreekse promotie of via de nacompetitie.
Wil jij het voetballen ook eens proberen, of wil je hogerop of veranderen? Test dan je skills en proef de gezelligheid van HS88 tijdens de gratis clinic met leuke voetbaloefeningen en spellen op 22 mei van 18.30-20.30 uur op het sportpark aan de Kalkwijk  en geef je op via de website van HS88 of hier; https://forms.gle/B5Nqo21NjtoYkgZS6
Wil je liever een keertje gratis meetrainen, dat kan natuurlijk ook, meld je dan even op maandag of woensdag bij de club.

Reactie toevoegen