Afscheidstournee 2019 Sander van Marion

Sander van Marion neemt in 2018 en 2019 met vele concerten officieel afscheid van zijn ruim 60-jarige concertcarrière. Sander van Marion bespeelt in deze kerk het van Oeckelenorgel. U kunt werken beluisteren van o.a. C.F. Ruppe, A. Soler, L. Lefébure-Wely. Het orkest Las Ninãs brengt werken van o.a. van W.A.Mozart, F. Schubert en J. Strauss jr. ten gehore. Het concert wordt afgesloten met een eigen improvisatie van Sander van Marion en een gezamenlijk optreden met het stuk Nella Fantasia van Enro Morricone.

Sander van Marion is niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland een veelgevraagd musicus. Concertreizen brachten hem op vele bijzondere orgels en in belangrijke muziekcentra in diverse Europese landen, Canada en de Verenigde Staten van Amerika. Het Salonorkest Las Niñas heeft overal groot succes. Vooral in het Duitse grensgebied van de provincie Groningen en Drenthe.

" Beleef het mee .... zeker nu een omweg waard !"    

Sander van Marion,organist  -  Afscheidstournee  2019

U bent van harte uitgenodigd op dit feestelijke concert dat georganiseerd is door de St. van Oeckelenorgel Muntendam.
Zondagmiddag 7 april kunt u een concert meebeleven met als titel: “orgel en orkest in kleurrijk contrast”, in de kerk van de Prot. Gemeente Muntendam, Kerkstraat 17, 9649 GM Muntendam, aanvang 15.30 uur.
Entree inclusief consumpties € 9,-- p.p. kinderen tot/met 12 jaar gratis.

m.m.v. Orkest "Las Niñas" o.l.v. Jelte Duister, soliste, Hermien Cats

Reactie toevoegen