Play It Hard in Huis voor de Kunst

Play It Hard is een hardbop jazzformatie met een mooie line-up van ervaren jazzmusici uit de stad Groningen die hun sporen in de jazz reeds hebben verdiend. De formatie bestaat uit Harry Broekman (saxofoon), Pabvel Shcherbakoc (trompet), Vincent Grit (piano/zang) en Philip Baumbarten (bas). En deze formatie speelt geen kunstzinnige jazz maar "lekkere jazz".
Play It Hard in Huis voor de Kunst
Play It Hard laat zich inspireren door jazzformaties als The Cannonball Adderley Quintet en Art Blakey & The Jazz Messengers. Andere stijlen die dit jazzcombo speelt zijn: Afro Cubaans, Samba, Latin en Calypso.

Naast de ietwat bekendere hardbop nummers speelt dit jazzcombo juist graag minder bekende nummers welke niet terug te vinden zijn in The Real Books, zoals: The Ruby and The Pearl, No Problem, Reflection maar nog veel meer minder bekende nummers. Dit maakt deze formatie zeker onderscheidend t.o.v. andere formaties. Het grootste gedeelte van het repertoire is dus hardbop, hooguit een paar nummers zijn mogelijk stijl overschrijdend (bebop/postbop) maar worden gespeeld gewoon omdat ze erg mooi zijn.

Graag nodigen wij u uit om te kijken op www.play-it-hard.nl om de line-up en het repertoire te bekijken als voorproef op de middag van 7 april 2019. om de line-up en het repertoire te beoordelen.

Zondag 7 april 2019 - De afsluiter van het evenementenseizoen 2018 - 2019
Aanvang: 15:00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Huis voor de Kunst
Stationsstraat 10 te Veendam
Entree: 15,00 p.p. incl. koffie, thee en heerlijke traktaties & kinderen t/m 15 jaar gratis
Reserveren kan via www.huisvoordekunst.com/evenementen

Reactie toevoegen