Start dubbel toernooi TCM

Muntendam – Vanaf 25 maart gaat bij de Tennisclub Muntendam (TCM) het open TCM Dubbel toernooi voor de categorieën 4+5+6+7+8 van start. De tennisclub is al druk bezig het complex in optimale staat te brengen voor dit toernooi. Aanmelden voor dit toernooi is overigens niet meer mogelijk, de inschrijfdatum is verstreken en het toernooi is met een kleine 200 deelnemers uit de regio zeer goed bezet.
Dubbel toernooi tennisclub Muntendam gaat van start
“Het bestuur is ingenomen met dit prachtige evenement”, vertelt de voorzitter Eilt Abee. “Op ons prachtige tennispark met vijf all weather tennisbanen en het clubhuis met het grote verwarmde overdekte terras kunnen we er weer een gezellig en sportief evenement van maken. De sfeer is hier altijd goed, iedereen die dit wil, is welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het toernooi. De toegang voor het publiek is gratis.”

Vanaf maandag avond worden er gedurende de week elke avond poule wedstrijden gehouden. De laatste poule wedstrijden en finales worden gespeeld op zaterdag 30 en 31 maart. Volgens de voorzitter beloven dit spannende en gezellige dagen te worden.
We hopen tevens de neutrale toeschouwer eens te mogen begroeten op ons mooie tennispark. Of bijvoorbeeld mensen die erover denken om lid te worden, maar net even het laatste zetje nodig hebben. Zij kunnen onder het genot van een drankje en hapje op het verwarmde terras genieten van de vele mooie wedstrijden in een breed aantal speelklassen. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar dat is de laatste jaren altijd goed gekomen.

Toeschouwers zijn van harte welkom gedurende het toernooi op de Singelweg 6 in Muntendam.

Reactie toevoegen